Η Γυναίκα Γέννησε Υγιεί Τρίδυμα – Μετά Από Λίγο Ο Γιατρός Παραδέχθηκε Ένα Μεγάλο Λάθος

Όταν ο γιατρός μετέδωσε τα δυσάρεστα νέα, η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που η γυναίκα ένιωσε να την κόβουν στα δύο. Η νεαρή μητέρα δεν ήξερε τι να κάνει. Μήπως κάτι δεν πήγε καλά με τα νεογέννητα της; Ο τοκετός κύλησε ομαλά. Ναι, τα τρίδυμα ήταν απολύτως υγιή. Σύντομα θα γινόταν σαφές ότι η μία της κόρη είναι διαφορετική!

Η χαρά του συζύγου

01
momlifematters.com

Η Μπέλα ήταν 36 ετών και κοιτούσε ανυπόμονα την πόρτα για αρκετά λεπτά. Η γέννηση των τρίδυμων στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και όλα κύλησαν πιο ομαλά από ότι περίμεναν οι γιατροί. Ωστόσο, ένας από τους γιατρούς προέβλεψε πιθανά προβλήματα, καθώς η γέννηση τρίδυμων δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όμως, η γέννηση ήταν απολύτως φυσιολογική. Αλλά, η Μπέλα είχε ένα άγχος. Από την άλλη ο σύζυγος της, ο 37χρονος Τζος, βρισκόταν στον έβδομο ουρανό. Πήρε τα παιδιά στην αγκαλιά του και δεν μπορούσε να σταματήσει να τα κοιτάζει. Η Μπέλα περίμενε το κακό να έρθει…

Το μητρικό ένστικτο

02
momlifematters.com

Ο γιατρός αποχώρησε για να ελέγξει τα νεογέννητα. Αυτό γίνεται πάντα μετά από μία γέννηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι απλά μία τυπική διαδικασία, ειδικά μετά από μία επιτυχημένη γέννα. Αλλά το μητρικό ένστικτο της Μπέλας, της έλεγε ότι δε θα είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις. Όταν ο γιατρός επέστρεψε η γυναίκα ήξερε ότι τα νέα ήταν άσχημα. Είδε το βλέμμα του γιατρού και αμέσως το ένιωσε. Τώρα και ο Τζος το είχε προσέξει. Το ζευγάρι κράτησε την αναπνοή του πριν ακούσει τι είχε να τους πει ο γιατρός.